NaslovnicaVijestiJerome Boateng priznao da je razmišljao o odlasku iz Bayerna

Jerome Boateng priznao da je razmišljao o odlasku iz Bayerna

Defanzivac Bayern Munchena Jerome Boateng priznao je kako je razmišljao odlasku iz kluba tokom proteklog ljeta.

Jerome Boateng priznao da je razmišljao o odlasku iz Bayerna

Njemački reprezentativac igra jednu od ključnih uloga u timu Bavaraca otkako je stigao u klub 2011. godine. Od tada je osvojio pet puta Bundesligu, tri puta kup, te jednom Ligu prvaka.

Međutim, zbog povreda prošle sezone je odigrao samo 13 utakmica, te otkriva da je bio frustriran ophođenjem bivšeg trenera Carla Ancelottija prema njemu.

[su_no1forfootball]

“Možda zbog toga što nisam igrao puno pod njegovim vodstvom on mi nije vjerovao”, rekao je Boateng za njemački Kicker.

“Imao sam razgovor sa upravom kluba o tome šta će se desiti prošlog ljeta. Priznao sam im da razmišljam o odlasku iz kluba.”

Ancelotti je dobio otkaz nakon lošeg starta ove sezone, a zamijenio ga je Jupp Heynckes, bivši trener koji je sa Bayernom osvojio Ligu prvaka 2013. godine.

“Heynckesov stav je vrlo pozitivan za cijeli tim. Ne postoji mnogo trenera koji se znaju nositi sa igračima poput njega. Nitko nema takav pristup, treninge i motivaciju.”

[su_bonus]

[su_watch_live_football]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!