NaslovnicaVijestiJese ima ponude engleskih klubova

Jese ima ponude engleskih klubova

Real Madrid je nakon povratka Morate s posudbe sličan scenario spreman napraviti sa drugim svojim talentiranim igračem. Jese Rodriguez dobio je odobrenje od trenera Reala da promjeni sredinu u želji da poveća minutažu. Takav transfer/posudba pokazali su se vrlo dobri u slučajevima Carvajala, Casemira, pa čak i Morate. Zainteresiranih za ovog 23-godišnjeg ofenzivnog napadača ne manjka.

Jese Rodriguez

Jese Rodriguez je igrač koji može pokriti sve tri pozicije u napadu, a prije nekoliko godina nazivan je nasljednikom Cristiana Ronalda prije svega zbog velike fizičke snage. Odlike su mu velika brzina i dribling, a iako se očekivalo da do sada bude standardni prvotimac, zbog velike konkurencije i ozljeda njegov razvoj je zaustavljen, a minutaža vrlo malena.

Kako bi oživio karijeru potrebno je da igra u kontinuitetu, a klubovi koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima su Liverpool, Arsenal, Bayer Leverkusen, Roma i Espanyol. Najbliže je bio apotekarima koji su bili spremni isplatiti 10 milijuna za njegove usluge, a Real bi imao pravo otkupa ugovora kroz godine koje dolaze. Ipak posljednjih dana sve se ozbiljnije spominju engleski klubovi Arsenal i Liverpool koji bi rado doveli igrača koji je prošle sezone ostavio vrlo dobar dojam iako je većinom ulazio s klupe i skupljao u prosjeku 10-15 minuta.


Za kraljeve i samog igrača ovaj potez bi bio vrlo dobar, jer bi Jese svakako napredovao i vratio se kao bolji igrač, dok bi Real otvorio prostor za druge igrače u svojoj momčadi. Sada kada je Zidane odobrio odlazak ovog igrača važno je odabrati najbolju soluciju, odnosno vidjeti koji klub će mu omogućiti najbolji daljnji razvoj, a pritom zadovoljiti uvjete kluba i igrača.

Uvjete mu svakako mogu zadovoljiti engleski klubovi, ali oni bi radije ostvarili trajni transfer, a konkurencija u njihovim momčadima je daleko veća od onih u primjerice Espanyolu ili Bayer Leverkusenu. Napomenimo kako je Jese do sada za Real Madrid nastupio 63 puta i postigao 13 pogodaka.

Kladjenje forum
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!