NaslovnicaVijestiZidane o Ronaldu i Joviću, Ne fali nam CR7, ne tražimo napadača!

Zidane o Ronaldu i Joviću, Ne fali nam CR7, ne tražimo napadača!

Trener Real Madrida Zinedine Zidane upitan je nakon remija sa Athletic Bilbaom da li “kraljevskom klubu” nedostaje Cristiano Ronaldo i da li će tražiti novog napadača.

Madriđani su u 18. kolu La Lige na svom terenu remizirali sa Athletic Bilbaom (0:0), čime su nastavljeni njihovi problemi sa realizacijom.

Ovo je drugi meč zaredom bez pogotka u La Ligi, a ukupno peti ove sezone.

Zato je jedno od pitanja na konferenciji bilo da li Zidaneovom timu fali Cristiano Ronaldo, na čije se pogotke uvijek moglo računati.

“Ne! Sve što treba da uradimo je da nastavimo da radimo vrijedno. Prebrodićemo to, mada ja i ne obraćam toliku pažnju, jer ne možemo govoriti o nizu kad su samo dvije utakmice u pitanju. Samo je bitno da nastavimo da igramo svoju igru”, rekao je Zidane.

A da li će biti novih imena u napadu?

“Ne namjeravam da dovodim novog napadača. Ne fali nam niko”, dodao je Zizou, koji je ljetos doveo Luku Jovića za 60 miliona eura.

Remi sa Baskijcima treći je u nizu u domaćem prvenstvu.

“Žao mi je igrača, zaslužili su više. Igrali smo dobro, ali gola nije bilo. Važno mi je da tim uvijek da 100 posto, to smo danas učinili, možda i više. Nemam šta da zamjerim igračima”, zaključio je Francuz.

Real zaostaje dva boda za vodećom Barcelonom, a u sljedećoj rundi gostuje Getafeu. Taj meč se igra nakon zimske stanke, 4. siječnja.

Najnovije vijesti

Xabi Alonso donio odluku o svojoj budućnosti

0
Prema objavi Fabrizija Romana, Xabi Alonso će i u idućoj sezoni obnašati ulogu trenera Bayer Leverkusena. Ova informacija će uskoro biti službeno potvrđena. Španjolski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!