NaslovnicaVijestiJesse Lingard poslao poruku za Louis van Gaala

Jesse Lingard poslao poruku za Louis van Gaala

Jesse Lingard poslao poruku za Louis van Gaala. Manchester Unitedov Jesse Lingard je rekao svom menadžeru Louis van Gaalu: “Ja sam spreman da budem vaš broj 10.

Jesse Lingard poslao poruku

23-godišnjak igra normalnu krilnu poziciju, ali je igrao iza napadača Marcusa Rashforda u posljednjih nekoliko tjedana u odsutnosti kapitena Wayne Rooneya.

Unitedova akademija očigledno uživa u kreativnosti i slobodi, nakon što su mladi igrači impresionirali tijekom pobjede nad Manchester Cityjem i Evertonom.

“Uvijek sam volio broj 10, jer možete dobijati loptu mnogo više puta i pokušavati diktirati igru puno više,” rekao je Lingard i nastavio..

“Definitivno ste više uključeni u obranu i očito napadate mudrije također.”

[su_sportingbet_euro2016]

“Mislim da je to više kao slobodna uloga danas, lai možete ići bilo gdje i pokušati da stvorite akciju i da se neke stvari dogode radi vas. To je glavna ideja, ali očito ja još uvijek moram malo više pomoći odbrani.”

Lingard uživa u impresivnom proboju sezone na Old Traffordu, s pet golova i četiri asistencije u njegovo ime do sada.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!