NaslovnicaVijestiJeste li vidjeli šta je Ronaldo sve radio da bude najbolji?

Jeste li vidjeli šta je Ronaldo sve radio da bude najbolji?

Quinton Fortune, bivši nogometaš Manchester United otkrio je šta je sve Ronaldo radio kako bi bio najbolju u ovom sportu…

Ronaldo

Reprezentativac Portugala je tokom svoji mlađih dana na Old Traffordu nosio tegove na nogama kako bi postao brži i kako bi poboljšao tehniku. Cristiano je uvijek želio biti najbolji u svemu rekao je Quinton Fortune.

“Ronaldo je popriličnio bio mršav i slab igrač, te je radio dan i noć kako bi se mogao nositi s drugim igračima u Engleskoj. Tokom treninga on je volio da sramoti svoje saigrače i zabavu. Nikad ranije nisam vidio nešto što je on. Bio je opsjednut pokazivanjem svoje tehnike, nevjerovatno je talentovan”, rekoa je Fortune.

cristiano-ronaldo-workout4x5

Svaki potez bi vježabo jako polako, a zatim bi ga pokušavao izvesi na treningu i na utakmicama.

“Kada bi vidio da neko uradi neki trik na treningu, prišai bi mu i upitao ga da mu objasni. Onda bi ga vježbao sve dok nije najbolje izvodio. Ferguson ga je uvijek štitio i volio”, završio je Fortune.

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!