NaslovnicaVijestiJEZIVO: Bin Laden htio da ubije nogometnu zvijezdu i njegove suigrače!

JEZIVO: Bin Laden htio da ubije nogometnu zvijezdu i njegove suigrače!

Prema otkriću novinara ESPN-a, ozloglaženi teroristički lider Osama bin Laden je htio da napravi masakr na Svjetskom prvenstvu 1998. u Francuskoj.

Terorizam već godinama konstantno prijeti najvećim sportskim priredbama, a prema otkriću novinara ESPN Adama Robinsona, nogometni svijet je kataklizmi bio najbliži u ljeto 1998.

Tada je Engleska, kao i u Rusiji, igrala premijerni meč na Svjetskom prvenstvu protiv Tunisa, a Al-Qaeda, na čelu sa ozloglašenim Osamom bin Ladenom, imala je plan da na toj utakmici ubije Davida Beckhama, ali i ostale reprezentativce “Gordog Albiona”.

[su_no1forfootball]

Prema planu terorista, koji se, srećom, skroz izjalovio, trojica njihovih članova bi sa urednim akreditacijama za utakmicu došla na pozicije gdje su se nalazili volonteri i u trenutku kada bi ekipe izlazile na teren prvi bi se zatrčao do Davida Seamana i aktivirao eksplozivnu napravu.

Iste sekunde drugi terorista je trebalo da baci bombu na klupu Engleza, gde su se nalazili David Beckham, Michael Owen i ostali, dok bi poslednji treći terorista u tom momentu zapucao na Alana Shearera, pa na ostale reprezentativce Engleske.

“Čuo sam još tada za neku sličnu priču o teroristima i mogućnosti da nas napadnu, ali ja u svojoj glavi nikada nisam uspeo da povežem da je tako nešto uopšte moguće” rekao je tadašnji izbornik Engleske Glenn Hoddle.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!