NaslovnicaVijestiJoachim Low: Njemu je potreban trener koji ga želi u timu!

Joachim Low: Njemu je potreban trener koji ga želi u timu!

Njemački izbornik Joachim Low izjavio je da bi za veznjaka Bayerna Marija Gotzea najbolja opcija bila odlazak iz Bayern Munchena ukoliko želi spasiti svoju karijeru.

Selektor

Bivši igrač Borussije Dortmund postigao je pobjednički gol u finalu posljednjeg Svjetskog prvenstva, kojim je svom timu donio pobjedu protiv Argentine.

No, ove sezone mu i nije išlo baš najbolje. 23-godišnjak je imao dosta problema za fizičkom spremnošću, zbog koje se nije baš naigrao u dresu bavarskog kluba, te je ispao iz planova Pepa Guardiole.

Guardiola na kraju sezone odlazi iz Bayerna, a klupu tima će preuzeti Carlo Ancelotti nakon subotnjeg finala DFB Pokala protiv Borussije Dortmund. Gotzeova budućnost još uvijek ostaje neizvjesna, a mnogi mediji ga u posljednje vrijeme povezuju sa prelaskom u Liverpool, koji vodi njegov bivši trener Jurgen Klopp, a koji je i sam nekoliko puta već izjavio da bi ga volio vidjetu u svom timu.

U izjavi za njemačke medije, Low je izjavio da bi transfer u Liverpool bio vrlo dobra opcija za Gotzea, te da bi mogao napredovati poput Tonija Kroosa, koji je također napustio Bayern Munchen prije dvije godine i od tada je nezamjenjiv u Real Madridu.

“Općenito kažem da ponekad takva promjena može pozitivno utjecati na igrača, koji dolazi u novo okruženje, dobija nove izazove, nove poticaje. Pogledajte razvoj Tonija Kroosa. U Bayernu je bio sjajan, a u Madridu je još više napredovao.”

“Kod Gotzea bi se mogla desiti ista stvar. Njemu je potreban trener koji ga želi u timu, no, ovo nemojte shvatiti kao kritiku za Bayern, a pogotovo Pepa Guardiolu.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!