NaslovnicaVijestiJoachim Low pred RUŠENJEM rekorda: Prije njega ovo nije NIKOME uspjelo!

Joachim Low pred RUŠENJEM rekorda: Prije njega ovo nije NIKOME uspjelo!

Nakon neuspjeha na Mundiali u Rusiji, njemačka nogometna reprezentacija suočena je s novim izazovima, koji su također prilika za rješavanje “ruskog razočaranja”. Izbornik Joachim Löwom, će u nedjelju u prijateljskom susretu dati priliku nekim mlađim igračima ali će i postati rekorder.

Joachim Low napravio

Nakon premijere u Ligi naroda njemački stroj će u nedjelju odigrati prijeteljski susret protiv Perua koji je u Rusiji svoj put završio baš kao i Elf, nakon grupne faze takmičenja. Ovo će biti posebna utakmica za Loewa jer će na njoj postati rekorder.

Loew Njemačku selekciju vodi od 2006. godine, a prije toga bio je dvije godine pomoćnik Jürgen Klinsmanna, a na njemačkoj klupi već je nadmašio svog mentora, jer će u nedjelju u utakmici protiv Perua izjednačiti rekord slavnog Sepp Herbegera koji je vodio Njemačku na 167 utakmica u dva navrata, od 1936. do 1942. i 1950. do 1964. godine.

>> GRIEZMANN PO PRVI PUT OTVORENO O KATALONCIMA: Ovo je RAZLOG zbog kojeg sam morao odbiti Barcelonu!

Löw koji je vezan ugovorom sa njemačkom nogometnom federacijom do završetka SP-u 2022. u Kataru, osvojio je četvrti naslov prvaka Svijeta za Njemačku 2014. godine a već sada je ušao u povijest njemačkog nogometa kao jedini njemački izbornik s više od stotinu osvojenih pobjeda. Prije utakmice u Sinsheimu, on na svom kontu ima 108 pobjeda, 30 remija i 27 poraza.

[su_bet_builder]

Loew će protiv Perua ponuditi priliku mlađim igračima poput Thilo Kehrera, Kai Havertza i Nico Schulza.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!