NaslovnicaVijestiJoachim Löw vidi trenera Hoffenheima kao svog nasljednika

Joachim Löw vidi trenera Hoffenheima kao svog nasljednika

Joachim Löw, izbornik Njemačke, vidi trenera Hoffenheima Juliana Nagelsmanna kao svog nasljednika na klupi aktualnih svjetskih prvaka.

nasljednika

Njemačka disciplina i mentalitet su naširoko poznati u svim sferama. Iznimka nije ni nogomet. Trenutni izbornik Joachim Löw je preko 10 godina na klupi “Elfa”, a mnogi već počinju priče o tome tko bi ga mogao zamijeniti.

Popularni Jogi i sam ima odgovor na to pitanje, a to je trenerska zvijezda u usponu Nagelsmann. On je prije nešto više od godinu dana preuzeo Hoffenheim i bilježi sjajne rezultate s ekipom.

“Ako nastavi ovako da se razvija uvjeren sam da će postati veliki trener, možda u nekom drugom bundesligaškom timu, a možda u inozemstvu. Tko zna, možda jednog dana bude i izbornik ima vrlo dobre šanse za to”, rekao je Löw za “Bild”.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

Hoffenheim je trenutno na četvrtoj poziciji sa 45 bodova, samo četiri manje od drugoplasiranog Leipziga.

“Često razmišljam o njemu, jer je u potpunosti promijenio Hoffenheim. Vrlo je sposoban čovjek, ima pobjednički karakter i odličan odnos s igračima. Pravi je čovjek za izbornika Njemačke”, poručio je Löw i tako izravno “izabrao” nasljednika.

pro_ad_display_adzone id=”22249″ flyin=”1″ flyin_position=”bottom-center”]

Inače, Nagelsmann je nedavno proglašen za najboljeg njemačkog trenera u 2016. godini. Ima samo 29 godina i ovo mu je prvi samostalni trenerski posao.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!