NaslovnicaVijestiJoan Gaspart: Real Madrid uništava nogomet

Joan Gaspart: Real Madrid uništava nogomet

Real Madrid uništava nogomet, prema mišljenju bivšeg predsjednika Barcelone Joana Gasparta.

Real Madrid uništava nogomet

Gaspart je uzvratio na tvrdnje iz Madrida kako je Barcelona pokušala podmititi Granadine igrače pred odlučujuću utakmicu protiv njih u La Ligi u nedjelju, koja će odlučiti novog prvaka Španjolske.

Barcelona će posljednjeg dana sezone putovati u Granadu, a na tabeli trenutno Katalonci imaju jedan bod više od Real Madrida, te ukoliko pobijede u nedjelju obranit će titulu koju su osvojili prošle sezone.

Gaspart je bijesan zbog tvrdnji da je njegov bivši klub podmitio Granadine igrače, te doaje da bi se igrači Granade isto tako trebali osjećati.

“Jedinu stvar koju Real Madrid radi je da uništava nogomet”, rekao je 71-godišnjak za španjolske medije.

“Da sam ja Granadin igrač, osjećao bih se uvrijeđenim, jer to su stvarno nepristojne tvrdnje. Vjerujem u nogomet i njegovo poštenje. Ukoliko se takve stvari otkriju putem sigurne istrage, onda bi uključeni klubovi trebali biti kažnjeni.”

Gaspart, koji trenutno obavlja funkciju potpredsjednika Španjolskog nogometnog saveza, upitan je od strane novinara da kaže ponešto o skandalu iz 1990. godine, koji je uključivao Real Madrid i Barcu.

Barcelona je tad navodno platila Tenerifeu 7 miliona eura, nakon što su savladali Madriđane u posljednjem kolu sezone, te tako osigurali titulu klubu iz Katalonije.

“Tko god to kaže, lažljivac je. Sve što je Barcelona uradila je to da je pozvala Tenerife na predsezonski turnir Gamper, nijedan euro nije platila.”

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!