NaslovnicaVijestiJOAO CANCELO OBJASNIO: Evo zašto vjeruje da je Cristiano Ronaldo bolji od...

JOAO CANCELO OBJASNIO: Evo zašto vjeruje da je Cristiano Ronaldo bolji od Lionela Messija!

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo ne samo da se smatraju najboljim igračima svijeta u ovom trenutku, već po mišljenju mnogih i najboljim igračima u povijesti nogometa.

Cancelo smatra da Ronaldo zaslužuje Zlatnu loptu

Njih dvojica dominiraju europskim nogometom tokom posljednjeg desetljeća, a obojica su osvojili po pet Zlatnih lopti. Iako većina profesionalnih igrača staje na stranu Messija u debati tko je bolji od njih dvojice, veliki je broj i onih koji su na strani Ronalda.

Jedan od njih je njegov suigrač u Juventusu i reprezentaciji Portugala Joao Cancelo. 24-godišnjak je izjavio kako je El Clasico u nedjelju, na kojem je Barcelona pobijedila rezultatom 5-1, pokazao kako je Ronaldo bitniji za svoje timove od Messija.

[su_bet365_koeficijenti]

Cancelo je u intervjuu za Sky Sport Italiju rekao: “Ronaldo je igrač koji pravi razliku gdje god da ode, jer je drugačiji od svih ostalih igrača. Kada je stigao u Juventus, ne samo da je podigao kvalitet tima, već i individualni kvalitet svakog od nas. Juventus je oduvijek bio velik klub, ali sada sa Cristianom postali smo favoriti za osvajanje Lige prvaka. Cristiano je rođeni pobjednik. Osvojio je Ligu prvaka kao apsolutni protagonist, postigao je 15 golova. Kada on igra za tim, taj tim postane najbolji na svijetu. Dokaz je posljednji El Clasico, Barcelona je bez Lionela Messija pobijedila 5-1, a Real Madrid je bez Cristiana Ronalda izgubio 5-1, u tome je razlika.”

Iako se mnogi neće složiti kako Barcelona djeluje bolje bez Messija, Real Madridu itekako nedostaje Cristiano Ronaldo i njegovi golovi. Madridski gigant se trenutno nalazi na devetom mjestu u La Ligi, a nije slavio u čak pet posljednjih ligaških utakmica. S druge strane, Juventus je upisao najbolji star u povijesti Serije A, te Cancelo vjeruje kako Ronaldo zaslužuje ovogodišnju Zlatnu loptu.

Dodao je: “Svakodnevno treniram s njiim i za sada je osvojio pet Zlatnih lopti. Bit ću iznenađen ukoliko ju ne osvojio ove godine. Najbolji je na svijetu i prošle sezone je pokazao više nego bilo koji drugi igrač.”

I sam Cristiano Ronaldo jučer je dao zanimljiv intervjuu za France Football, u kojem je izjavio kako vjeruje da bi on trebao osvojiti ovu najprestižniju nagradu. Rekao je: “Mnogo puta sam rekao da mi osvajanje šeste Zlatne lopte nije opsesija, ali naravno da ju želim osvojiti, lagao bih kad bih rekao drugačije. Mislim da sam ju zaslužio.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!