NaslovnicaVijestiJoe Hart komentarisao jedanaesterac Zlatana Ibrahimovića

Joe Hart komentarisao jedanaesterac Zlatana Ibrahimovića

PSG i Manchester City remizirali su u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka 2-2 u utakmici koja se igrala na stadionu Park prinčeva. Možemo slobodno reći, večeršanja utakmica obilovala je greškama i promašajima, ekipe su remizirale, a nešto veće šanse za prolaz ima City zbog utakmice na Etihadu.

Joe Hart

Trener PSG-a, Laurent Blanc rekao je da je njegov tim veoma dobro znao šta ih očekuje u ovoj utakmici, te da vjeruje u pozitivan rezultat u revanšu.

“Dobro smo znali što nas čeka. Oni imaju nevjerojatni napadački potencijal, ali vjerujem da bez grešaka u uzvratu možemo do pozitivnog rezultat. Budite sigurni da u Manchester idemo odigrati našu igru pa ćemo vidjeti što će to donijeti”, rekao je trener Parižana Laurent Blanc.

Jedan od boljih pojedinaca na ovom meču u redovima Cityja svakako je bio Joe Hart koji je odbranio svoj treći penal uzastopno u Ligi prvaka, od čega su po jedan Ibrahimoviću i Messiju.

Bila je to luda, ali jako dobra utakmica. Vidjet ćemo u uzvratu koliko je ovo dobar rezultat. Dva gola u gostima su odlična stvar, nadam se da će pomoći, ali obje momčadi imaju šansu za prolazak.”

“Zlatan nije loš, zar ne? Nisam ga vidio, ali pucao je mekano. A onda smo užasno primili prvi gol, dao sam loptu Fernandu, on je mislio da može dodati, ali teško je pokraj krupnog muškarca kao što je Ibrahimovića, pa je lopta ušla u gol”; zaključio je Hart.

Trener Manchester Cityja, Čileanac Manuel Pellegrini rekao je da je polufinale i dalje otvoreno za njegovu ekipu koja je u ovo meču bila znatno oslabljena zbog neigranja par standardnih igrača.

“Četvrfinale je i dalje otvoreno, sad moramo odigrati 90 minuta u Manchesteru, ali ovo je dobar rezultat za nas”, rekao je trener Cityja Manuel Pellegrini pa dodao:

“Kod prvog gola napravili smo nekoliko povezanih grešaka, a ako želite pobijediti takve greške ne možete raditi. Ali željeli smo pobjedu od prve minute i tako smo se postavili. Neizvjesna utakmica do samog kraja.”

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!