Joe Hart nije otišao sa treninga: Evo što se zapravo desilo

Joe Hart nije otišao sa treninga. Claudio Bravo dolazi u Manchester da završi svoj prelazak na Etihad, gdje će Pep Guardiola dobiti svog idealnog vratara.

Joe Hart nije

S obzirom da je vratarova pozicija dio njegovog sustava, iznenađenje je da je menadžer Manchester Cityja čekao do zadnjih tjedana prijelaznog roka kako bi njegov potez bio završen.

Ipak, on je dobio svog čovjeka. Bravo će se pridružiti iz Barcelone u poslu vrijednom 17 milijuna funti.

No, dok je Guardiola prostački, Joe Hart nije. Engleski broj j edan je napravljen kao nepotrebna opcija Cityja, nije igrao ni u jednoj utakmici u novoj sezoni, a mogao bi i otići iz kluba prije isteka prijelaznog roka 31. kolovoza.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Everton je navodno demantovao svoj interes za 29-godišnjaka zbog njegove plaće a i prevelikih zahtjeva Cityja, oko 7 milijuna za jednogodišnju posudbu, što još više kvari situaciju Harta.

Screenshot_20

UPLATI!

To pripovijedanje svakako dodaje na sočnosti priče. Ali Andy Hampson je objasnio zašto je Hart napustio teren? Zato što je trening golmana bio na drugoj strani terena!

Čak i Guardiolin komentar na to da će Hart dobiti priliku u Ligi prvaka protiv Steaue večeras nije tako utješan kao što možda zvuči.

Otišao je od starta na Santiago Bernabeuu u polufinalu Lige prvaka do nesigurnog obećanja da će igrati u kvalifikacijama Lige prvaka protiv Steaue Bukurešt u manje od četiri mjeseca.

Screenshot_39

UPLATI!

Engleski menadžer Sam Allardyce je priznao da je situacija Joe Harta velika zabrinutost.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)