NaslovnicaVijestiJoe Hart se od Cityja oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama

Joe Hart se od Cityja oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama

Joe Hart se od Cityja oprostio emotivnom porukom na društvenim mrežama. Igrajući vjerovatno svoju posljenju utakmicu za Manchester City sinoć, Joe Hart je tretiran i dočekan na nevjerovatan način unutar Etihad stadiona.

Joe Hart se od Cityja

Od aplauza zbog njegovog svakog dodira, do stojanja i skandiranja njegovog imena, Cityjevi navijači su pokazali svoje poštovanje prema jednom od najboljih golmana svijeta, koji ih je dobro služio tijekom proteklog desetljeća.

Hart se borio da zadrži emocije na terenu, a sada kada je engleski reprezentativac došao kući, zahvalio se svojim navijačima na društvenim mrežama na vrlo emotivan način.

Objavljivajući poruku na svom službenom Instagram računu, Hart je jasno rekao da on nikada neće zaboraviti svoje vrijeme u Manchester Cityju.

[su_euro_soccer_bonus]

Iako je napravio svoj prvi nastup ove sezone u sinoćnjim kvalifikacijama za Ligu prvaka, bilo je malo reći da su se njegovi fanovi oprostili od njega.

S nešto manje od tjedan dana prije zatvaranja prijelaznog roka, 29-godišnjak je siguran da napušta Manchester City, dok će Willy Caballero biti zamjena za Claudio Bravoa koji bi uskoro trebao stići iz Barcelone.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

No, dok njegovo putovanje u Cityju nije završilo pod njegovim uvjetima, on će otići kao klupska legenda, nakon što je igrao ključnu ulogu u osvajanju Manchester Cityjeve prve titule ikada u Premier ligi.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!