NaslovnicaVijestiJoey Barton predviđa: Tko će osvojiti Premier ligu ove sezone?

Joey Barton predviđa: Tko će osvojiti Premier ligu ove sezone?

Joey Barton ima dugu i zanimljivu povijest sa Manchester Cityjem. Od igranja za njih do gašenja cigarete na jednom od njihovih mladih igrača, pokušavajući da izudara pola tima dok je igrao za QPR, sve se to dogodilo. Ali Barton ne misli da će ove sezone Manchester City biti taj koji će osvojiti ligu.

Joey Barton

Veznjak je svu svoju kontraverzu započeo tijekom svog vremena u Manchester Cityju, gdje je slavno ugasio cigaretu na mladom igraču, slomio nogu u prometnoj nesreći, napadao 15-godišnjeg nogometnog navijača, uhićen zbog sumnje da je izudarao vozača taksija i udarao svog suigrača.

Godinama kasnije, naravno, završava pokušavajući da prebije pola Cityjeve ekipe dok su građani igrali posljednju utakmicu u ligi protiv QPR-a, gdje je klub sa Etihada pokušavao da osvoji, a Bartonov QPR je pokušao da ostane u ligi.

Danas je Barton u mirovini nakon 18 mjeseci suspenzije za klađenje na nogomet, dok Pep Guardiola zauzima vrh tabele u Premier ligi, ali u razgovoru sa TalkSPORT-om 35-godišnjak je otkrio da njegov stari klub neće osvojiti ligu, gdje je favorizirao Manchester United.

“Mislim da će United osvojiti ligu, uglavnom zato što je menadžer serijski pobjednik, on zna kako pobijediti.”

“Također mislim da će u skorije vrijeme, kada dođu hladni vremenski uslovi i mnogo utakmica, Manchester United uspjeti da to prebrodi na lagan način, jer oni imaju fizikalnost sa kojom bi se nosili sa time. ”

“Ako se sjećate prošle godine, City je počeo odlično, a onda dolazi hladno vrijeme. Njihovi Južnjački Amerikanci, nisam baš siguran da im se sviđa kada zahladni.”

City je svoju prošlu sezonu započeo pobjedom u prvih deset utakmica u svim natjecanjima, prije nego što su remizirali protiv Celtica u Ligi prvaka te zaustavili svoj pobjednički niz i onda završili na trećem mjestu.

Pep Guardiola je ispred Jose Mourinhovog tima, jer ima veću gol razliku nakon što je pobijedio Crystal Palacea sa 5-0 za vikend i do sada su dva Manchestera ispustila samo po dva boda ove sezone.

Što vi mislite, tko će osvojiti Premier ligu?

UPLATI!
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!