NaslovnicaVijestiJohn Obi Mikel odlazi iz Chelseaja

John Obi Mikel odlazi iz Chelseaja

John Obi Mikel odlazi iz Chelseaja. 28-godišnjak želi jamstvo da će igrati ukoliko ga žele u Chelseaju, ali je spreman da mu ovo bude njegova posljednja sezona na Stamford Bridge-u.

John Obi Mikel odlazi

John Obi Mikel priznaje kako je sve izglednije da će napustiti Chelsea ovog ljeta, ako mu oni ne mogu jamčiti da će biti redovan u prvom sastavu.

Goal tvrdi da će Antonio Conte potpisati trogodišnji ugovor sa Chelseajom i već je kako se navodi posjetio trening teren u Cobhamu.

Mikelov trenutni ugovor istječe 2017. godine, ali nigerijski internacionalac tvrdi da je spreman napustiti Stamford Bridge na kraju sezone.

“Imam još jednu sezonu u Chelseaju, ali znam da kad se završi, da ću morati sjesti i pokušati riješiti pitanje o svojoj budućnosti”, rekao je 28-godišnjak za Goal.

“Ako to znači da ću otići, u redu.”

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Ako bude značilo da ću ostati, onda moram igrati, jer jedna stvar koju ne želim raditi ukoliko ostanem je sjediti na klupi kao prije.”

Mikel je kod Jose Mourinha korišten vrlo malo prije nego što je Portugalac dobio otkaz u prosincu, iako je bio ključna figura pod Guus Hiddinkovim vodstvom, Nigerijac traži jamstvo od novog menadžera Chelseaja.

“To nije lijepo, pogotovo kada imate djecu, u kojeg god da ste klubu, samo želite da igrate,” rekao je veznjak.

“Gdje god da se nalazite želite igrati. Kada se ova sezona završi, moram sjesti i razgovorati o tome.”

“Ostavština je važna i jako sam ponosan i sretan što sam zadržao to i što se mogu okrenuti i imati mogućnost da pogledam šta sam postigao.”

Igrajte našu nagradnu igru svakim danom na našem forumu i osvojite 10€. Vrlo jednostavno, registrujete se na forum i počnite pogađati parove koje vam mi predložimo. Ništa ne morate uplaćivati, vaše je samo da pogodite parove i bit ćete isplaćeni na Bet365.

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!