NaslovnicaVijestiJohn Obi Mikel otkrio atmosferu u Chelseaju nakon odlaska Jose Mourinha

John Obi Mikel otkrio atmosferu u Chelseaju nakon odlaska Jose Mourinha

John Obi Mikel otkrio atmosferu u Chelseaju nakon odlaska Jose Mourinha. John Obi Mikel tvrdi da su igrači Chelsea sretniji sada kada je Jose Mourinho napustio klub. Bivši trener Chelseaja je dobio otkaz ranije ovog mjeseca nakon vrlo lošeg starta ove sezone.

John Obi Mikel otkrio atmosferu u Chelseaju

Poraz od Leicestera je bila finalna utakmica Jose Mourinha i utakmica koja je presudila da Roman Abramović napravi tu odluku i otpusti Jose Mourinha, a dovede privremenu zamjenu Guus Hiddinka.

Mourinho je izjavio da je izgubio podršku u svlačionici kako su njegovi dani bili odbrojani. A sada Mikel priznaje da je život u zapadnom Londonu ugodniji bez trenera koji je prošle sezone donio titulu Chelseaju.

“Nastavili smo dalje i atmosfera je puno bolja nakon promjene trnera”, rekao je Mikel.

“Sada je sve uredu, mi samo nismo dobijali dobre rezultate. Jose je fantastičan trener i on će uvijek biti fantastičan čovjek. Ali ponekad je nogomet okrutna igra i morate nastaviti dalje.”

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“On se vratio u klub po drugi put i osvojio dva trofeja, ali sada je otišao i moramo da nastavimo dalje. Da li je to ispravna odluka? Ko zna. To ćemo da vidimo u budućnosti.”

“Hiddink se nije mnogo promijenio, ali on je ovdje bio i prije i poznaje ovaj klub i sve zaposlene.”

“Igrači su različiti, samo ja i John Terry smo ovdje bili prije, ali on zna šta radi.”

“Mi smo na dnu tabele sa razlogom, tako da on ne može napraviti čudo od jednom, ali želimo da se poboljšamo i popnemo na bolju poziciju. Imali smo tri utakmice bez gubitka tako da činimo pravi korak ka poboljšanju.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!