NaslovnicaVijestiJohn Obi Mikel otkrio gdje će nastaviti karijeru?

John Obi Mikel otkrio gdje će nastaviti karijeru?

Nogometaš Chelseaja John Obi Mikel objavio je da će najkasnije po završetku sezone napustiti londonski tim i izrazio želju da karijeru nastavi u Kini. Nigerijskom vezisti ugovor istječe na kraju sezone, nema namjeru ga produži i već u siječnju bi mogao potpisati za drugi klub u koji bi u lipnju stigao bez obeštećenja.

johnobimikelwalsallvchelseacapitaloneo3yqv6b5grfl

“Nalazim se u posljednjoj godini ugovor i spreman sam početi razgovore sa zainteresiranim momčadima. Opcije su klubovi iz Premijer lige, ali i Kina, pa ćemo vidjeti. Jedno je sigurno, donijet ću najbolju moguću odluku. Dugo sam u Chelseaju, koji je moja kuća , ali je došao kraj”, rekao je Mikel za sajt Goal.

Mikel pod vodstvom novog menadžera Antonija Contea još uvijek nije odigrao nijedan meč, što je jedan od glavnih razloga odlaska iz Londona. On je čak deset godina član “plavaca”, odigrao je 372 utakmica i dao šest golova, ali i osvajao titule Premijer lige, FA i Liga kupa, Lige prvaka i Lige Europe.

John Obi Mikel je došao u Chelsea 2006. godine iz norveškog kluba Lyna za koji je nastupao od 2004. godine. Za reprezentaciju Nigerije nastupa od 2006. godinei od tada je 75 puta branio nacionalne boje. Ove godine je nastupao i na Olimpijskim igrama u Brazilu gdje je i postigao jedan pogodak u šest mečeva.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!