NaslovnicaVijestiJohn Terry bio je blizu odlaska iz Chelseaja 2009. godine

John Terry bio je blizu odlaska iz Chelseaja 2009. godine

John Terry stekao je status legende u Chelseaju u proteklih nekoliko godina. Englez se zahvaljujući sjajnim nastupima u klubu zadržao u klubu sve do sada, a osim igra na terenu, bilo je i onih izvan njega. No, klupska legenda zamalo je 2009. godine napustila klub.

OIR_resizer

Frank Lampard napustio je Stamford Bridge i Chelseajev dres zamijenio onim Manchester Cityja. ‘Plavci’ mu to jednostavno nisu mogli oprostiti, iako je Lampard napravio ogromne stvari za Chelsea. Možda su mu i oprostili, no s tom “mrljom” će se morati nositi kod navijača Chelseaja.

Da stvar bude gora i John Terry je skoro napustio Stamford Bridge…

2009. godine Manchester City je ponudio 29 milijuna funti za Terryja, kojemu je malo nedostajalo da napsusti zapadni London.

“Nudili su 29 milijuna funti za moje usluge i Chelsea je to odbio. Bio sam na sastanku sa Romanom o tome. Chelsea je odbio tu ponudu i to je bilo to”, rekao je bivši kapetan Engleske nogometne reprezentacije za Daily Mail.

Nakon što ‘Građani’ nisu uspjeli dovesti Terrya, doveli su Joleona Lescotta.

34-godišnjak nije u dobroj formi ove sezone, kao ni njegova momčad.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!