NaslovnicaVijesti"John Terry je odličan, ali Tony Adams je bio bolji!"

“John Terry je odličan, ali Tony Adams je bio bolji!”

Bivši igrač Arsenala Martin Keown izjavio je da je Chelseajev John Terry odličan vođa, ali smatra da je on po kvalitetu daleko iza Arsenalove legenede Tonyja Adamsa.

martin keown tony adams

Terry se mnogo spominje u medijima u posljednje vrijeme nakon što je izjavio da Chelsea neće obnoviti ugovor s njim, koji ističe na kraju ove sezone. Očekuje se da će John Terry završiti karijeru na Stamford Bridgeu, gdje je igrao više od dva desetljeća.

35-godišnjak, koji je u klub stigao sa 14 godina, postao je jedan od najboljih centralnih defanzivaca u modernoj eri Premier lige. Iako iz Chelseaja nisu potvrdili da novi ugovor sa Englezom neće biti potpisan, ipak je svima jasno da je ovo njegova posljednja sezona u timu “plavaca”.

Bivši veznjak Chelseajevog velikog rivala Arsenla tvrdi da kada bi birao između Terryja i Adamsa, on bi svaki put izabrao ovog drugog.

“Mislim da je Tonyjeva tehnika bila izvrsna, on je zapravo bio brži nego što je većina ljudi mislila, pogotovo na većim udaljenostima. To ga je učinilo izvrsnim u situacijama jedan na jedan”, rekao je Keown za Daily Mail.

“Terry je dobar u zraku, ali mislim da je Adams bio bolji. Jedna od Terryjevih najvećih kvaliteta je njegova nemilosrdnost, ali i Tony ju je imao i mogao se suprostaviti bilo kome tko mu stane na crtu. U tom smislu, obojica su vrlo slični, oni su vrhunske vođe.”

“Mislim da Terry nije toliko mobilan. Uživao je izvrsnu zaštitu tokom svih ovih godina u Chelseaju i u reprezentaciji, ali mogli ste ga vidjeti i u problemima. Naravno, on je bio vrhunski defanzivac, ali ako mene pitate tko je bolji, uvijek ću odabrati Tonyja Adamsa.

Keown i Adams su bili suigrači u Arsenalu, gdje su činili izvrstan par u zadnjoj liniji “topnika”, a zajedno su osvojili dvije titule prvaka Premier lige i dva FA Kupa.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!