NaslovnicaVijestiJohn Terry: Mislima smo uz Mourinha

John Terry: Mislima smo uz Mourinha

Defanzivac Chelseaja, John Terry, izjavio je da su svi igrači mislima uz bivšeg trenera Jose Mourinha, te smatra da navijači sa pravom kritiziraju nastupe njegovog tima u posljednje vrijeme.

mourinho

“Plavci” su savladali Sunderland rezultatom 3-1 na Stamford Bridgeu u prvoj utakmici pod vodstvom Guusa Hiddinka, koji obnaša funkciju privremenog trenera. Golove su postigli Branislav Ivanović, Pedro i Oscar, a ovo je tek peta njihova pobjeda u 17 odigranih utakmica.

U toj utakmici navijači Chelseaja su uzvikivali Mourinhovo ime, ali i krizirali igru Diega Coste i Cesca Fabregasa koji su u neprepoznatljivoj formi ove sezone. Kakogod, Terry kaže da on i njegovi suigrači zaslužuju svaku kritiku, te su glavni krivci za Mourinhov otkaz.

“U mislima smo uz Mourinha, razočarani smo jer je on platio najveću cijenu. Mislim da smo najveći krivci mi igrači, cijeli tim, ne pojedinci. Govorim vam iskreno. U ovoj smo situaciji jer su dva ili tri igrača igrala dobro, a ostali su podbacili u potpunosti.”

“To moramo ostaviti iza nas sada, moramo krenuti dalje i nastaviti pobjeđivati. Bilo je puno pritiska na nas prije utakmice, ali smo uspjeli slaviti protiv SUnderlanda. Odigrali smo odlično, oduševljen sam igrom, naročito u prvom poluvremenu.”

[su_unibet_advent_calendar]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!