NaslovnicaVijestiJohn Terry: Neću da smetam mlađim igračima

John Terry: Neću da smetam mlađim igračima

John Terry: Neću da smetam mlađim igračima

Legendarni štoper Chelseaja John Terry priznao je da razmišlja da na kraju sezone završi nogometnu karijeru. Terryju uskoro ističe ugovor s klubom u kojem je proveo 22 godine i stekao status jednog od najboljih igrača u povijesti “plavaca”, a odluku o mirovini ili odlasku u drugi tim saopštiće u narednih nekoliko dana.

neću da smetam

“Nikada nisam želio biti igrač koji će biti smetnja mlađima. Ne mogu isključiti da će utakmica protiv Sunderlanda biti moja oproštajna utakmica. Ovisi o mnogo faktora, ako dođe prava ponuda razmotrit ću je s obitelji, da li u inozemstvu ili u Engleskoj. odluku još nisam donio.”, rekao je 36-godišnji Terry za Sky Sport.

Terry je jučer u pobjedi nad Watfordom (4:3) odigrao 716. utakmicu u Chelseaju, prvu od starta još od rujna, i bio strijelac 67. gola u tom dresu.

>>Cristiano Ronaldo otkrio svom agentu Jorgeu Mendesu koga želi u Real Madridu

Dugogodišnji kapetan Chelseaja odlazi iz kluba nakon 17 trofeja, među kojima je pet titula Premier lige i po jedna Liga prvaka i Liga Europe.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!