NaslovnicaVijestiJohn Terry: Ovdje sam već 21 godinu i neću odustati

John Terry: Ovdje sam već 21 godinu i neću odustati

Ovdje sam već 21 godinu i neću odustati, rekao je Terry. Plavac i legenda Chelseaja je prethodno otkrio da će napustiti klub ovog ljeta, ali je priznao da se nada ostanku na Stamford Bridge-u i nakon ove sezone. Chelseajev kapiten John Terry se nada da može potpisati novi ugovor na Stamford Bridge-u.

Ovdje sam već 21 godinu i neću odustati

35-godišnjakova budućnost ostaje nejasna nakon što je rekao da će napustiti klub svog djetinstva nakon sezone 2015/16, samo da bi Chelsea naknadno otkrio da su oni otvoreni da mu ponude novi ugovor.

Terry insistira da je njegova želja da ostane na Stamford Bridge-u, ali priznaje da je spreman da igra negdje drugo ukoliko ne bude ponude novog ugovora.

“Stvarno se nadam”, rekao je Terry. “Ovdje sam već 21 godinu i neću odustat sve dok se to konačno ne dogodi. Ali, ko zna, sve je moguće.”

“Imam još mnogo toga da ponudim, da li je to ovdje ili negdje drugo.”

Terry je također bio pun hvale za trenutnog menadžera Chelseaja Guus Hiddinka, koji je izgubio samo jednu utakmicu u posljednjih 15, otkako je zamijenio Jose Mourinha u decembru.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Sa tim nizom, Chelsea se preselio na deseto mjesto u Premiershipu – samo osam bodova od četvrtog mjesta.

“Guus je bio fenomenalan od samog početka. Ne samo ovaj put, ali i prošli put kada je bio ovdje,” rekao je Terry.

“Možemo se samo fokusirati na to i ono što on radi u ovom momentu. Ali on radi fantastičan posao, kao i igrači u ovom trenutku.”

Chelsea sutra igra protiv Stoke-a na Stamford Bridge-u. Koeficijent na Guus Hiddinkov tim je 1.50, dok je na Stoke 7.50. Međutim, na remi ova dva tima kvvota je 4.50. Ispod imate link na koji se možete kladiti na Chelsea i ostale timove.

qnuxMoD

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!