NaslovnicaVijestiJohn Terry poslao emotivnu poruku za Jose Mourinha

John Terry poslao emotivnu poruku za Jose Mourinha

John Terry poslao emotivnu poruku za Jose Mourinha. Jose Mourinho je otpušten jučer iz Chelseaja, a Plavci su ostali na dnu tabele Premier lige i Terry je pokazao koliko je tužan zbog te odluke čelnika Chelseaja.

John Terry poslao emotivnu poruku

John terry je objavio emotivnu Instagram poruku za bivšeg trenera Chelseaja, Jose Mourinha. Ponedeljak uvečer je doživio poraz od Leicestera, i to je bio deveti ove sezone u ligi – spektakularan pad Plavaca nakon samo nekoliko mjeseci poslije podizanja naslova.

Guus Hiddink se sada očekuje da preuzme odgovornost na Stamford Bridge-u do kraja sezone. I Terry koji je bio kapiten po vodstvom Mourinha tokom oba boravka u klubu, je odgovorio preko društvenih medija da bi pokazao svoju tugu za odlazak Mourinha.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

John-Terry

“Hvala ti, ali to se ne čini dovoljnim. Tužan, tužan dan. Nedostajat ćeš mi šefe.”

“Najbolji sa kojim sam ikada radio, nevjerovatne zajedničke uspomene #boss #friend #specialone #bestever”

John Terry je prošao kroz teške trenutke ove skoro tri sezone sa Jose Mourinhom, bez obzira što je igrao svaku utakmicu i svaku minutu u osvajanju titule prošle sezone.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!