NaslovnicaVijestiJordi Alba: On je jedan od tri najbolja golmana na svijetu

Jordi Alba: On je jedan od tri najbolja golmana na svijetu

Defanzivac Barcelone Jordi Alba izjavio je da je Iker Casillas jedan od tri najbolja golmana na svijetu u ovom trenutku, te je mišljenja da bi trebao ostati prvi izbor u reprezentaciji.

On je jedan od tri najbolja golmana

Casillasova budućnost u reprezentaciji “Crvene furije” je dovedena u pitanje nakon što je bivši golman Real Madrida napravio niz nevjerovatnih grešaka na Svjetskom prvenstvu prije dvije godine u Brazilu. Međutim, izbornik Vicente del Bosque je ipak priznao da i dalje vjeruje u 34-godišnjaka koji je napustio “kraljevski klub”, nakon što je 25 godina boravio u španjolskoj prijestolnici, te prešao u Porto.

Njegova reprezentacija i dalje nastavlja primati kritike od strane španjolskih medija, a među prvima na udaru je Iker Casillas, no defanzivac Barcelone Jordi Alba pružio je podršku svom sunarodnjaku.

“Znamo kvalitet Ikera i uz njega smo i dalje. Za mene, on je jedan od tri najbolja golmana na svijetu. Nisam jedini koji misli to”, rekao je 27-godišnjak pred utakmicu protiv Italije.

Jordi Alba se također prisjetio i finala posljednjeg Europskog prvenstva kada je protiv Italije postigao gol u visokoj pobjedi od 4-0, a Španjolska je tada uspjela obraniti titulu iz 2008. godine.

“Sve je bilo savršeno u tom finalu. No, Italija je uvijek težak protivnik za pobijediti. Oni su momčad sa jakom ‘kralježnicom’.”

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!