NaslovnicaVijestiJorge Mendes održao razgovor sa mogućim budućim klubom Cristiana Ronalda pred finale...

Jorge Mendes održao razgovor sa mogućim budućim klubom Cristiana Ronalda pred finale Lige prvaka

Jučer je nogometnim svijetom prošla vijest da zvijezda Real Madrida i trenutno najbolji igrač svijeta Cristiano Ronaldo želi napustiti Španjolsku.

Jorge Mendes pronašao novi klub za Cristiana Ronalda

Portugalski reprezentativac je navodno odlučio da želi napustiti ‘kraljevski klub’ jer nije tretiran pravedno od strane kluba, nakon što je optužen od strane vlasti za utaju poreza od oko 15 miliona eura.

Ta vijest je dovela do velikog broja medijskih špekulacija, a samo pojedini klubovi mogu sebi priuštiti jednog od najboljih igrača svih vremena.

Cijena koju bi Real Madrid dobio za njega bila bi rekordna, dok bi igrač u novom klubu zarađivao preko 450,000 eura sedmično.

Kako piše Daily Mail, vlasnik Paris Saint Germaina Nasser Al Khelaifi, koji se smatra jednim od najbogatijih ljudi u nogometu, održao je sastanak sa agentom Cristiana Ronalda, Jorgeom Mendesom, pred finale Lige prvaka.

Njih dvojica su imali dugotrajan razgovor o mogućem prelasku 32-godišnjaka u Pariz. Mendes je navodno objasnio Khelaifiju problem sa kojim se susreću njegovi klijenti u Španjolskoj.

Ipak, još ništa nije gotovo. Za Ronalda je interes pokazao i njegov bivši klub Manchester United, koji je spreman na razmjenu u koju bi bio uključen i David de Gea.

[su_bonus]

[su_cashout]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!