NaslovnicaVijestiJoš jedan član porodice Lukaku uskoro u Premiershipu?!

Još jedan član porodice Lukaku uskoro u Premiershipu?!

Najjača i najpopularnija nogometna liga na svijetu, engleska Premier liga, uskoro bi mogla da dobije još jednog člana porodice Lukaku. Radi se o Jordanu, mlađem bratu mnogo poznatijeg napadača Evertona Romelua Lukakua.

Još jedan član porodice Lukaku uskoro u Premiershipu!

Jordanu Lukaku pruža fenomenalne partije ove sezone u dresu belgijskog Oostendea te je tako privukao pažnju brojnih evropskih klubova koji su zainteresovani za njegove usluge. A među najkonkretnijim su se pokazali klubovi iz engleske Premier lige.

Prema pisanju engleskih medija, gradski rivali Chelsea i Tottenham vode pravi mali rat za dovođenje fudbalera Ostendea i reprezentacije Belgije. Ovaj vrlo talentovani dvadestjednogodišnjak bi, zahvaljujući svojim sjajnim partijama u dresu belgijskog kluba, vrlo lako mogao da bude uvršten i na Wilmotsov spisak putnika na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Mediji na Ostrvu su iznijeli i informaciju o visini ovog eventualnog transfera i ona bi trebala da iznosi oko 3 milina funti. Ukoliko bi došlo do njegove realizacije, onda bismo u narednim sezonama Premiershipa mogli da gledamo još jedan međusobni okršaj dva brata.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Jordan Lukaku je profesionalnu karijeru počeo 2011. godine u Anderlechtu, da bi 2013. bio posuđen Oostendeu. Naredne godine su čelnici tog kluba i otkupili njegov ugovor. Lukaku je do sada odigrao ukupno 46 utakmica u dresu Oostendea postigavši pri time 2 pogotka.

Što se tiče reprezentativne karijere, prošao je sve mlađe kategrije Belgije, a debitovao je i za seniorski tim ‘Crvenih đavola’ na kvalifikacionom meču za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj, protiv selekcije Andore.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!