NaslovnicaVijestiCarlos Tevez - još jedan igrač kojega bi kocka mogla uništiti

Carlos Tevez – još jedan igrač kojega bi kocka mogla uništiti

Carlos Tevez imao je san da svoju karijeru završi tamo gdje je sve počelo, u dresu Boca Juniorsa. Bivšem napadaču Juventusa san se ostvario, no nije sve tako idealno u Argentini za 31-godišnjaka. Upravo Tevez možda je još jedan igrač kojega bi kocka mogla uništiti.

OIR_resizer (1)

‘El Apache’ navodno je aktivan u posljednje vrijeme i izvan terena.

Tamošnji mediji pišu kako se 31-godišnjak bavi aktivnostima koje bi mogle utjecati na njegovu psihičku kondiciju, a među tima jest i redovito posjećivanje kockarnica, ali i tučnjave.

Kako bilo, za vrijeme prijateljske utakmice protiv River Platea, Tevez je reagirao nakon što ga je udario igrač River Platea Jonathan Maidana, a bio je i među pet igrača koji su zaradili crveni karton.

Nismo sigurni je li dobro da se Tevez na terenu obračunava sa suparničkim igračima, no svakako je to ljepše čuti nego da je do četiri ujutro bio u kockarnici.

Podsjetimo, 1. siječnja 2005. godine, Carlos Tevez napustio je Boca Juniorse i za 15 milijuna eura prešao u redove Corinthiansa. Kasnije je Argentinac još igrao i za West Ham, Manchester United, Manchester City i Juventus.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!