NaslovnicaVijestiJOŠ JEDAN KOLUMBIJAC U REAL MADRIDU? Lopetegui se nada da će ovog...

JOŠ JEDAN KOLUMBIJAC U REAL MADRIDU? Lopetegui se nada da će ovog puta biti uspješan transfer!

Još jedan Kolumbijac u Real Madridu? Lopetegui se nada da će ovog puta biti uspješan transfer! Real Madrid je jako zainteresiran za potpisivanje Kolumbijske zvijezde na Svjetskom prvenstvu, Juan Fernanda Quinteroa.

JOŠ JEDAN KOLUMBIJAC

Dinamičan napadački veznjak impresionirao je za Kolumbiju na ovom Svjetskom prvenstvu i mogao bi slijediti korake svog timskog kolege James Rodrigueza na Bernabeu nakon ovog ljeta.

Real Madrid ima povijest kupovine nekih od najboljih zvijezda turnira. U 2014. godini, nakon što su obojica izvrsno nastupili za svoje zemlje i premda Kolumbija nije uspjela, Navas je postao njihov vratar broj 1, dok je došao i James Rodrieguez.

[su_bet365_koeficijenti]

Prema španjolskim vijestima AS-u, europski prvaci Real Madrid je stupio u kontakt sa QUinterovim predstavnicima zbog prelaska na Santiago Bernabeu.
Impresionirani su svojim nastupima 25-godišnjaka koji je trenutačno na posudbi u River Plateu iz Porta, gdje je bio van postave.

Quinterova posudba sa argentinskim klubom traje do kraja 2018. godine, pa će španjolski divovi možd amorati da sačekaju da se posao može završiti, no izgleda da su oduševljeni ovim napadačem.

[su_bet365_100bonus]

Omaleni plejmejker nikada nije ostavio dojam u Portu gdje je bio od 2012. godine. Umjesto toga, bio je posuđen u Rennes, Independiente Medellin i River Plate, gdje je uspješan ove godine.

Real Madrid će zasigurno krenuti za Quinterom, a europski prvak će se nadati da će njegov transfer biti mnogo bolji od Rodriguezovog koji je otišao u Bayern Munchen.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!