NaslovnicaVijestiJOŠ JEDAN U NIZU: Mascherano optužen za utaju poreza

JOŠ JEDAN U NIZU: Mascherano optužen za utaju poreza

Nakon što je prije nekoliko dana osvanula vijest kako je Neymaru zaplijenjena imovina zbog utaje poreza nastavlja se niz utaje poreza igrača Barcelone, pa je tako sada na red došao i Javier Mascherano.

OIR_resizer

Javier Mascherano optužen je da je utajio više od 1.5 milijuna eura.

Argentinac je novac prikazao preko svojih tvrtki u Sjedinjenim Američkim Državama i Portugala, kako bi izbjegao plaćanje poreza.

Sve se to odvilo u dvije godine, prvo je optužen za pronevjeru 587.000 eura 2011., a potom i 968.000 eura 2012. godine.

Slučaj bi mogao potrajati, no prema pisanju ESPN-a, Mascheranu je pravni savjetnik rekao da prizna krivnju kako bi dobio blažu kaznu.

Ovo je već treći igrač Barcelone koji je u posljednje vrijeme imao problema s utajom poreza. Prije Mascherana na red je došao njegov sunarodnjak Leo Messi, a potom i Brazilac Neymar.

[touchcarousel id=’1′]

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!