NaslovnicaVijestiJoš jedan udarac za Bayern: Zvijezda kluba želi napustiti Munchen nakon što...

Još jedan udarac za Bayern: Zvijezda kluba želi napustiti Munchen nakon što je klub uručio otkaz Ancelottiju

Još jedan udarac za Bayern: Zvijezda kluba želi napustiti Munchen nakon što je klub uručio otkaz Ancelottiju! Bivši menadžer Bayern Münchena Jupp Heynckes vratio se u klub nakon što je uprava uručila otkaz Carlu Ancelotiju, ali odlazak Italijana mogao bi da dovede do odlaska jednog od igrača koje je Ancelotti doveo ovog ljeta.

Još jedan udarac za Bayern

72-godišnjak će biti zadužen za Njemačke šampione do kraja sezone, naslijeđujući ekipu Ancelotija a kako stvari stoje imat će mnogo problema oko stvaranja harmonije u ekipi. James Rodriguez, koji je potpisao za Bayern ovog ljeta, navodno želi da se vrati u špansku prijestolnicu, prema tvrdnjama iz Španije, a tekst o tome je objavio eminentni list Diario Gol.

Ancelotti je doveo kolumbijskog vezistu tokom jer je bio upoznat u njegove kvalitete još iz vremena kada su surađivali zajedno u Real Madridu. Rodriguez je ustvari bio višak u ekipi Zinedine Zidane. Bio je podložan konstantnom pritisku, te je zbog toga James odlučio ponovo udružiti snage sa bivšim šefom u Bavarskoj.

>> Nevjerovatno: Evo šta je Thomas Muller rekao o Carlu Ancelottiju nakon njegovog otkaza

Ali nakon što je 58-ogodišnji trener dobio otkaz, Rodriguez trentno razmišlja o napuštanju Bayerna, nakon svega nekoliko mjeseci u klubu.

[su_no1forfootball]

On se trenutno nalazi u kampu reprezentacije Kolumbije sa kojom će u zadnjem kolu pokušati izboriti učešće na Mundijalu u Rusiji, a o njegovom nezadovoljstvu u Bayernu govorio je selektor Kolumbije, Jose Pekerman.

“Nisam iznenađen Ancelotijevim odlaskom. Bayern imao neke probleme početkom ove sezone, te je to bilo realno za očekivati”, rekao je Pekerman za BeIN Sports.

“O tome sam razgovarao i sa Jamesom. Zamolio sam ga da bude smiren, jer je otišao u odličan klub, bez obzira na to što je trener koji je bio sa njim u Real Madridu i odveo ga u Munchen, dobio otkaz. Bilo ko da je trener svjestan je kvaliteta Jamesa, i ubjeđen sam da će igrati i kod novog trenera. ” rekao je za kraj Pekerman.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!