NaslovnicaVijestiJOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER: Manchester City dovodi mladu brazilsku zvijezdu

JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER: Manchester City dovodi mladu brazilsku zvijezdu

JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER: Manchester City dovodi mladu brazilsku zvijezdu! Manchester City napravio je odličan posao kada je prošle godine doveo Gabriela Jesusa koji ima potencijal da postane jeda od najboljih napadača na svijetu, a kako stvari stoje, brazilska kolonija igrača i Cityu mogla bi se povećati.

Manchester City dovodi

U pitanju je dječak po imenu Victor Gabriel Moura de Oliveira, brazilskoj javnosti poznat kao ‘Vitinho’.

17-godišnjak, koji je po vokaciji ofanzivni veznjak, trenutačno predstavlja Brazilu na Svjetskom prvenstvu za igrače do 17 godina, gdje je Selecao prošao u četvrtfinale i u nedjelju igra protiv velikog rivala Njemačke.

Vitinho je započeo sve tri utakmice i mogao bi se boriti s još dvojicom igrača Citya koji nastupaju za Englesku,  Joelom Latibeaudiereom i Philom Fodenom za mjesto u ekipi Citya, ukoliko Građani osiguraju ovaj transfer, a kako stvari stoje, hoće.

>> Otkriven razlog zbog kojeg su nogometaši Chelseaja nezadovoljni Antonio Conteom

Prema Calcio Mercato, City je u vodstvu za potpis a Roma je također pokazala interes za transfer Vitinha. Otkupna klauzula iznosi  25 milijuna eura, što je cijena koju je i Roma spremna platiti.

[su_no1forfootball]

Vitinho, koji će u januaru napuniti 18 godina, bio je povezivan s Cityem još 2015. godine, ali su Građani tada odustali od transfera jer su željeli da se igrač nastavi razvijati u Brazilu.  Kad je imao 15 godina, Vitinho je došao u Manchester i trenirao s mladim timom. U Manchesteru je proveo 10 dana i čak je postigao gol u utakmici protiv Newcastlea.

City danas ima koloniju Brazilaca u svojoj ekipi. Tu su već od ranije Gabriel Jesus iFernando, a ovo ljeto su stigli Ederson i Danilo. Na ljeto su potpisali još jednog Brazilca, talentovanog 19-godišnjeg veznjaka Douglasa Luiza.  On je se Cityu pridružio iz Vasco Da Game, a trenutno je na posudbi u španjolskoj Gironi.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!