NaslovnicaVijestiJOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER: Manchester City dovodi mladu brazilsku zvijezdu

JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER: Manchester City dovodi mladu brazilsku zvijezdu

JOŠ JEDAN VELIKI TRANSFER: Manchester City dovodi mladu brazilsku zvijezdu! Manchester City napravio je odličan posao kada je prošle godine doveo Gabriela Jesusa koji ima potencijal da postane jeda od najboljih napadača na svijetu, a kako stvari stoje, brazilska kolonija igrača i Cityu mogla bi se povećati.

Manchester City dovodi

U pitanju je dječak po imenu Victor Gabriel Moura de Oliveira, brazilskoj javnosti poznat kao ‘Vitinho’.

17-godišnjak, koji je po vokaciji ofanzivni veznjak, trenutačno predstavlja Brazilu na Svjetskom prvenstvu za igrače do 17 godina, gdje je Selecao prošao u četvrtfinale i u nedjelju igra protiv velikog rivala Njemačke.

Vitinho je započeo sve tri utakmice i mogao bi se boriti s još dvojicom igrača Citya koji nastupaju za Englesku,  Joelom Latibeaudiereom i Philom Fodenom za mjesto u ekipi Citya, ukoliko Građani osiguraju ovaj transfer, a kako stvari stoje, hoće.

>> Otkriven razlog zbog kojeg su nogometaši Chelseaja nezadovoljni Antonio Conteom

Prema Calcio Mercato, City je u vodstvu za potpis a Roma je također pokazala interes za transfer Vitinha. Otkupna klauzula iznosi  25 milijuna eura, što je cijena koju je i Roma spremna platiti.

[su_no1forfootball]

Vitinho, koji će u januaru napuniti 18 godina, bio je povezivan s Cityem još 2015. godine, ali su Građani tada odustali od transfera jer su željeli da se igrač nastavi razvijati u Brazilu.  Kad je imao 15 godina, Vitinho je došao u Manchester i trenirao s mladim timom. U Manchesteru je proveo 10 dana i čak je postigao gol u utakmici protiv Newcastlea.

City danas ima koloniju Brazilaca u svojoj ekipi. Tu su već od ranije Gabriel Jesus iFernando, a ovo ljeto su stigli Ederson i Danilo. Na ljeto su potpisali još jednog Brazilca, talentovanog 19-godišnjeg veznjaka Douglasa Luiza.  On je se Cityu pridružio iz Vasco Da Game, a trenutno je na posudbi u španjolskoj Gironi.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!