NaslovnicaVijestiJoš jedna emotivna poruka Juana Mate upućena navijačima Crvenih đavola

Još jedna emotivna poruka Juana Mate upućena navijačima Crvenih đavola

Još jedna emotivna poruka Juana Mate upućena navijačima Crvenih đavola. Juan Mata je priznao da je Manchester United sada u vrlo teškim trenutcima. Loš niz Crvenih đavola je nastavljen u suboti kada je Charlie Austin predvodio svoju ekipu sa golom na Old Traffordu gdje je Southampton odnio sva tri boda kući.

Još jedna emotivna poruka Juana Mate

Louis van Gaal i njegova ekipa su izviždani od strane domaćih navijača nakon što su pretrpili osmi poraz ove sezone.

Ali Mata tvrdi da igrači osjete tu frustraciju navijača i da su i oni sami razočarani.

Na svom blogu Mata je napisao: “Nakon nekoliko utakmica bez poraza, izgubili smo 0-1 na Old Traffordu od Southamptona, i to zaista boli..”

“To je bio savršen trenutak da se pokupe sva tri boda i nastavi dobar nizu u 2016. godini, ali nismo uspjeli.”

To nije bila dobra utakmica za bilo koji tim, remi bi bio fer rezultat (iako ni to nije dovoljno dobro za nas), ali taj gol Austina nakon slobodnog udarca je uzeo bodove od nas.”

“Bio je to jedan težak trenutak, za vas i za nas, ali moramo proći kroz ovo.”

“Razumijem vaše frustracije, jer i mi se osjećamo isto, ali moramo nastaviti i prebodriti ovo teško vrijeme.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Mata je započeo svoju nogometnu karijeru u Real Oviedu, gdje je njegov otac proveo većinu svoje karijere. Tamo je ostao 3 godine prije nego što se pridružio Real Madridu u dobi od samo 15 godina. Nakon što je igrao za kadete, brzo je napredovao kroz juniorske momčadi.

U posljednjim sezonama (2005./06.) zabio je 18 pogodaka u ligi i još 3 u Copa de Campeones. Kasnije prelazi u Real Castillu. U prvoj momčadi Reala nije dobio priliku i odlazi u Valenciju.

Konstantnim ozljedama Vicentea i Koemanovim izbacivanjem iz momčadi Ángela Angula, Mata je stigao do prvih jedanaest. Dana 20. ožujka 2008, postiže 2 pogotka uŠpanjolskom kupu protiv Barcelone s kojima je uveo momčad u finale kupa protiv Getafea. U finalu je postigao završni pogodak za konačnu pobijedu od 3-1.

Dana 24. siječnja 2014. Mata potpisuje za Manchester United.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!