NaslovnicaVijestiJoš jedna europska zvijezda u Kini, Napoli ostaje bez klupske ikone?!

Još jedna europska zvijezda u Kini, Napoli ostaje bez klupske ikone?!

Prijelazni rok je zavšen u europskim ligama, ali još uvijek traje u Kini, pa tako klubovi iz najmnogoljudnije zemlje svijeta još uvijek mogu dovoditi igrače iz Europe, a kako stvari stoje, jedna od zvijezda iz Serie A bi se mogla preseliti na Daleki istok.

Kako prenose ugledni talijanski novinari, koji su najpovjerljiviji izvor informacija po pitanju transfera, Napoli će ostati bez svog kapitena.

Gianluca Di Marzio i Fabrizio Romani prenose da će Marek Hamšik uskoro postati novi igrač kineskog Dalian Yifanga, a već su poznati i detalji bogatog ugovora.

Slovak će potpisati trogodišnju vjernost Kinezima za što će godišnje zarađivati 9 milijuna eura. Uz to, klub sa San Paola će dobiti 15 milijuna eura na račun odštete za 31-godišnjeg veznjaka, a potvrda je stigla i od samog trenera napuljskog kluba, Carla Ancelottija.

„Bespotrebno je skrivati pregovore koji su u tijeku i nastojat ćemo ispuniti igračeve želje“, rekao je don Carlo, prenosi Di Marzio.

Ugovor bi trebao biti potpisan u ponedjeljak, a Hamšik će – koji je postao ikona kluba – napustiti jug Italije nakon 12 godina.

Transfer igrača je moguć u ovo vrijeme jer prijelazni rok u Kini još traje, a klubovi iz zemalja gdje je završen transfer period i dalje mogu prodavati nogometaše, ali ne i kupovati.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!