NaslovnicaVijestiJoš jedna zvijezda seli u Kinu: Argentinac dogovorio sve uslove

Još jedna zvijezda seli u Kinu: Argentinac dogovorio sve uslove

Još jedna zvijezda seli u Kinu. Ovaj put zvijezda PSG-a. Ezequiel Lavezzi će kako stvari stoje da se preseli u Kinu, ali ne prije nego što se suoči sa Chelseajem u Ligi prvaka, navode izvještaji iz Francuske.

Još jedna zvijezda seli u Kinu

Argentinski internacionalac je već navodno odlučio da će otići u kinesku Super ligu, iako je sada samo pitanje kojem timu će se pridružiti.

Francuski list L’Equipe tvrdi da će 30-godišnjak potpisati za Hebei Kina Fortune na dvije godine, gdje će zarađivati 11 miliona funti godišnje.

Međutim, napadač će se pridružiti Hebei-u tek nakon utakmice protiv Chelseaja u Parizu, koja se igra naredne sedmice.

Lavezzi će stoga vjerovatno odigrati oproštajnu utakmicu protiv Chelseaja u koji je navodno trebao doći tokom januarskog prijelaznog roka.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Napadač nije uspio ostaviti utisak na Laurent Blanca ove sezone i odigrao je samo tri utakmice Lige 1 do sada. Mnogo špekulacija je bilo da će otići iz PSG-a.

Bilo je interesa od Chelseaja, Liverpoola i Manchester Uniteda, ali niko od njih nije mogao da dogovori uslove sa Argentincem.

Međutim, kineski klubovi mogu kupovati do 26. februara, a PSG je uspio da dogovori uslove sa dva kluba, ali čini se da je Hebei uspio da pobijedi u toj utrci, uprkos interesu Shanghai Shenue.

Navijači Chelsea će biti u strahu od Lavezzija koji će htjeti otići iz PSG-a sa ‘velikim praskom’. Utakmica će se igrati u utorak (20:45).

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!