NaslovnicaVijestiRECEPT ZA USPJEH: Atletico Madrid priprema još jedno VELIKO iznenađenje!

RECEPT ZA USPJEH: Atletico Madrid priprema još jedno VELIKO iznenađenje!

U ekipi Atletico Madrida očekuju da će se u narednih nekoliko dana ozvaničiti transfer Alvara Morate iz ekipe Chelseaja nakon čega su za navijače pripremili još jedno veliko iznenađenje sa kojim potvrđuju dugoročni plan ovog kluba.

simeone

Pred ekipom Atletico Madrida je vrlo zanimljiva radna sedmica u kojoj se, prema navodima španjolskih medija, očekuje potvrda dvije velike vijesti. U Madridu je sve e spremno za dolazak napadača Alvara Morate, koji se vraća u La Liga iz ekipe Chelseaja i to u klub u kojem je i započeo karijeru, a AS također prenosi da će klub uskoro javno objaviti produženje ugovora s Diegom Simeoneom. Fantastični Argentinac će postojeći ugovor produžiti na još godinu dana.

REAL MADRID SPREMAN PLATITI 70 MILIJUNA EURA: Da li je ovo zamjena za Ronalda?

Simeone bi trebao ostati u Atleticu do 2021. godine, a u ovom slučaju proveo bi deset godina na klupi u Atleticu. Simeone je trenutno trener koji najduže obavlja svoj posao u španjolskom prvenstvu, a neslužbeno ima i status najplaćenijeg trenera u La Ligi, jer njegova godišnja bruto plaća iznosi čak 22 milijuna eura.

Simeone je jedna od najvećih legendi ovog kluba jer je u Atleticu ako računamo i igračku karijeru proveo više od 13 godina što je najduži staž nekog uposlenika u historiji kluba.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!