NaslovnicaVijestiMesut Ozil otkrio sa kojim menadžerom je još uvijek u kontaktu

Mesut Ozil otkrio sa kojim menadžerom je još uvijek u kontaktu

Arsenalova zvijezda Mesut Ozil je otkrio da je još uvijek u kontaktu sa menadžerom Real Madrida Zinedine Zidaneom.

Mesut Ozil otkrio

Ugovor njemačkog plejmejkera istječe na kraju sezone i nije pokazao nikakve znakove da želi novi ugovor, no pak neki mediji iz svijeta tvrde da će uskoro potpisati taj dugo čekani ugovor, no o tim dešavanjima ćemo vas obavijestiti naknadno.

Jose Mourinho nije želio odbiti mogućnost dovođenja Ozila na svojoj konferenciji za novinare u petak, a Ozil je prethodno nagovijestio da će razmotriti povratak u Španjolsku.

[su_bet365_app]

Nije poznato je li Real Madrid taj koji želi svog igrača, kojeg su 2013. godine prodali, ali Ozil je otkrio da se još uvijek čuje sa Zidaneom, kojeg je idolizirao kao mladi igrač.

“Način na koji je protumačio i usmjeravao svoju igru me fascinirao i još uvijek me fascinira”, rekao je Ozil u intervjuu za FootballMgzn.

“Njegova tehnika i njegova kreativnost su bili izvanredni. Kao mladić, želio sam biti poput njega.”

“Kad sam stigao u Real Madrid i upoznao ga, ruke su mi se znojile i bio sam nervozan.”

“Ali Zidane je bio vrlo ljubazan i pozitivan, s vremena na vrijeme se i dalje čujemo.”

[su_watch_live_football]

Mesut Ozil je u Arsenal stigao 2013. godine za 50 milijuna eura. Ovaj transfer ga je učinio najskupljim njemačkim igračem svih vremena. Ozil je do sada za Arsenal odigrao 168 utakmica u kojima je postigao 33 gola.

Za reprezentaciju je do sada odigrao 88 utakmica u kojima je postigao 22 gola. Debitirao je u prijateljskoj utakmici protiv Norveške 11. veljače 2009. godine. Prvi gol za seniorski tim je postigao u svojoj trećoj utakmici, još jedna prijateljska utakmica protiv Južne Afrike, 5. rujna u Leverkusenu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!