NaslovnicaVijestiJoš snažniji napad: Leicester City dovodi napadača iz Italije za 10 milijuna...

Još snažniji napad: Leicester City dovodi napadača iz Italije za 10 milijuna funti

Leicester City dovodi napadača iz Italije za 10 milijuna funti. Da vam je netko rekao da će Leicester City biti u samom vrhu Premier lige nakon 23 kola, nasmijali biste se i rekli mu da nije normalan, no Claudio Ranieri ne samo da je ispunio primarni cilj ‘lisica’ ove sezone (ostanak u ligi), već je otišao puno dalje.

Leicester City dovodi napadača iz Italije

Najveću ulogu u tome imala su dva fantastična napadača – Jamie Vardy i Riyad Mahrez. ‘Lisice’ su trenutno jedni od kandidata za naslov prvaka ove sezone, no mnogi misle kako nećw uspjeti održati ovaj ritam u nastavku sezone.

Mnogi će se predomisliti kada čuju novosti. Leicester City sa Sampdorijom pregovara oko Edera, a talijanski klub navodno je prihvatio ponudu od 10 milijuna funti. Napadač bih trebao zarađivati 30.000 funti tjedno.

Iako mnogi tvrde kako je Sampdoria prihvatila ponudu, Eder bih želio u Inter Milan. Eder je osam puta zaigrao za reprezentaciju Italije, a pritom je uspio postići i dva pogotka. U 131 nastupu u Seriji A postigao je 45 golova.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Prije Sampdorije, Eder je igrao za Empoli, Bresciju i Frosinone. Leicester City također pregovara sa CSKA-om oko njihovog napadača Ahmeda Muse. ‘Lisice’ su ponudile 15 milijuna funti, no Rusi traže 18,9 milijuna funti.

Je li Eder potreban Leicesteru obzirom na opcije koje već imaju u napadu?

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!