NaslovnicaVijestiJose Mourinho će dobiti otkaz u subotu?

Jose Mourinho će dobiti otkaz u subotu?

Mourinho će dobiti otkaz navodi nezavisni novinar Dan Levene, koji povremeno radi za Eurosport, on tvrdi da su Mourinhovi dani na klupi Chelseaja već zapečaćeni, bez obzira kakve rezultate ostvari u naredne dvije utakmice.

Mourinho će dobiti otkaz

Levene, koji često objavi poneku ‘insajdersku’ informaciju iz Chelseaja, tvrdi da je Abramovič već donio odluku da smijeni Mourinha, te da je sada pitanje samo kad će to ozvaničiti, kako bi što je moguće više umanjio potres koji će ta odluka izazvati.

Levene vjeruje da bi Mourinho mogao postati bivši već za vikend, bez obzira da li pobijedio Stoke, izgubio ili remizirao.

‘Čuo sam da je mogao dobiti otkaz već juče ali, kao i pri ranijim smjenama trenera, Chelsea bira pravi trenutak da to ozvaniči. Žele izabrati pravi trenutak kako bi umanjili štetu koju će pretrpjeti klub”, kaže Levene.

William Hill Casino 10€ FREE

“To znači da su birali između opcije da mu odmah daju otkaz, ili da sačekaju reprezentativnu pauzu kako bi novi trener imao vremena da upozna ekipu i pripremi se za debitantsku utakmicu.”

“Zbog toga će, bez obzira kako završi utakmica protiv Dynamo Kieva, Mourinho dobiti otkaz u subotu naveče nakon utakmice protiv Stokea.”

“Neće biti vanredne konferencije za štampu. Jednostavno će na web stranici kluba biti objavljeno saopštenje u kojem mu se zahvaljuju za sve što je učinio, uz istovremeno žaljenje zbog loših rezultata u posljednje vrijeme.”

BONUS

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!