NaslovnicaVijestiJose Mourinho definitivno odlučio kada se vraća nogometu

Jose Mourinho definitivno odlučio kada se vraća nogometu

Portugalski nogometni trener Jose Mourinho rekao je da “skoro može jamčiti” da će se tijekom ljeta vratiti poslu.

Jose Mourinho

Mourinho je sredinom prosinca dobio otkaz u Chelseaju nakon loših rezultata i od tada se spekulira da će preuzeti Manchester United.

Britanski mediji su nedavno objavili da će United ipak zadržati trenera Louisa van Gaala, ali i da bi bivši trener Porta i Intera mogao vratiti u Real Madrid.

Kako je danas prenio Sky Sports, Mourinho je rekao da mora odlučiti gdje će nastaviti karijeru, pošto je za njega zainteresirano nekoliko klubova.

“Skoro da mogu garantirati da ću se na ljeto vratiti trenerskom poslu. Imam dobre ponude. Moram razmisliti, treba donijeti dobru odluku i provesti je. Na ljeto će svi znati u kom klubu ću raditi. Prenijet ću moje ideje tamo gdje se traže. Želim biti na mjestu gdje me žele. Želim odgovorno raditi u klubu, u teškoj ligi i tamo gdje nema lakih ciljeva. To mi ne ostavlja mnogo opcija.”

Mediji su nedavno pisali kako bi Mourinho trebao naslijediti Garryja Nevillea koji je dobio otkaz u Valenciji nakon niza loših rezultata, no to se nije desilo, niti se Mourinho izjasnio povodom toga.

Jose Mourinho (53) svakako važi za jednog od najtrofejnijih svjetskih nogometnih trenera, au svojoj trenerskoj karijeri vodio je zvučna imena kao što su Barcelona B, Benfica, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid i Chelsea. ‘Special One’ je dvaput osvajao Ligu prvaka, prvi put s Portom 2003. godine, a drugi put s Interom 2010. godine.

Sa Portom je dvaput osvajao portugalski šampionat (2002. i 2003. godina), kao i sa milanskim klubom dvaput Seriju A (2008. i 2009.), a još može pohvaliti s trostrukim osvajanjem Premiershipa s Chelseajem kojeg je vodio u dva navrata, te od “manjih” trofeja je osvajao talijanski Superkup, portugalski Superkup, FA kup, UEFA Kup, engleski Supererkup, te triput španjolski Kup kralja.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!