NaslovnicaVijestiJose Mourinho dovodi pojačanje od 70 milijuna eura

Jose Mourinho dovodi pojačanje od 70 milijuna eura

Jose Mourinho je navodno dobio zeleno svjetlo za dovršetak ogromnog transfera, koji bi mu otvorio nove mogućnosti na lijevom beku.

Jose Mourinho dovodi

Manchester United je 15 bodova iza Manchester Cityja u onome što postaje utrka sa jednim ‘konjem’, ali Mourinho će se potruditi da uradi sve kako bi ih stigao u utrci za naslov Premier lige.

I s budućnošću Luke Shawa, koja je neizvjesna i sve su šanse da će otići ovog mjeseca, Mourinho će vjerojatno ciljati lijevog beka koji bi mogao zamijeniti Engleza.

O tom predmetu, Mirror tvrdi da je United dobio zeleno svjetlo za dovršenje velikog transfera za Juventusovu zvijezdu Alex Sandra.

[su_no1forfootball]

Talijanska ekipa je odbila ponude za 26-godišnjaka tijekom ljeta, ali sada su navodno spremni da ostvare dobit od prodaje braniča.

Prema tome, vjeruje se da je United spreman poslati ponudu od 70 milijuna eura za Sandra koji je prethodno bio povezivan sa prelaskom u Premier ligu, ali u Chelsea.

Na klupskoj razini, Alex Sandro je svoju karijeru počeo sa Atletico Paranaenseom, da bi također išao na posudbe u Santos.

2011. godine se pridružio Portu za 9.6 milijuna eura, uz svog kolegu i zemljaka Danila, koji igra kao desni bek. Juventusu se pridružio u 2015. godini, osvojio je duplu krunu u domaćim natjecanjima sa Juventusom u prve dvije sezone.

[su_bonus]

Za Brazil je do sada odigrao deset utakmica. U mladim kategorijama, također je predstavljao Brazil U20, gdje su osvojili Južnoameričko prvenstvo za mlade i Svjetsko prvenstvo do 20 godina u 2011. godini.

Sada će se Chelsea i Manchester United kao i mnogi drugi klubovi iz Europe boriti za njegov potpis. Mogu li ga oteti Juventusu ovog mjeseca ili će klubovi iz Premier lige morati da sačekaju čak do ljeta, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!