NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO FRUSTRIRAN: Manchester United ne želi dovesti igrača kojeg Portugalac želi...

JOSE MOURINHO FRUSTRIRAN: Manchester United ne želi dovesti igrača kojeg Portugalac želi u svojim redovima

Jose Mourinho nije pridobio niti jednog navijača kada je rekao da 300 milijuna koje je potrošio tijekom ljeta u Manchester Unitedu nije dovoljno za osvajanje Premier lige.

Jose Mourinho frustriran

Nakon burnog zimskog perioda, United je šansama za titulu rekao zbogom, jer im Manchester City sada bježi oko 15 bodova. Bilo bi neizvjesno kada bi Građani nanizali nekoliko poraza, a zatim Manchester United ostvario sve pobjede, no to je u ovom trenutku skoro nemoguće.

Portugalac je mrmljao: “Jedno je veliki klub, a drugo je velika nogometna momčad. To su dvije različite stvari.”

“U drugoj smo godini pokušali obnoviti nogometnu momčad koja nije jedna od najboljih ekipa na svijetu. Manchester City je kupio bekove po cijeni napadača.”

[su_live_koeficijenti_v2]

Dakle, prirodni način da odgovori na Mourinhovo oplakivanje bio bi da potroši još novca.

To je lakše uraditi nego učiniti, a frustracije portugalskog stručnjaka sa pregovorima Ed Woodwarda ovog ljeta su bile previše javne. Došlo je do općeg osjećaja da je Mourinho htio više igrača, a ne samo Nemanju Matića, Victor Lindelofa i Romelu Lukakua.

Nije poznato da li će Manchester United kupovati u siječnju, ali hoće, ako pitate Mourinha.

Posebni ima želju da dovede jednu zvijezdu iz Premier lige, zvijezdu koja vrijedi oko 40 milijuna funti, ali izgleda da k lub nije voljan da dovede tog igrača, što je dovelo do tenzija na Old Traffordu.

[su_bonus]

Prema pisanju Daily Maila, Mourinho postaje sve frustriraniji manjkom entuzijazma da potpišu Tottenhamovog Danny Rosea.

Bek je povezan sa prelaskom na Old Trafford već neko vrijeme i izgleda da će Mourinho urgirati da ga dovedu u ovom mjesecu.

Što se tiče kluba, vjeruju da bi Luke Shaw još uvijek mogao biti dobar na toj poziciji unatoč nekonzistentnoj formi i ozljedama od njegovog prelaska iz Southamptona 2014. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!