NaslovnicaVijestiJose Mourinho ga nije pozvao na utakmicu, Paul Pogba odgovorio!

Jose Mourinho ga nije pozvao na utakmicu, Paul Pogba odgovorio!

Vezni igrač Manchester Uniteda Paul Pogba priznao je kako je razočaran što je propustio utakmicu protiv Huddersfield Towna u FA Kupu.

Pogba odgovorio Mourinhu

Njegov trener Jose Mourinho je ranije izjavio kako će francuski reprezentativac započeti tu utakmicu od prve minute, ali se predomislio nekoliko sati prije početka utakmice.

Pogba je nakon toga na svom službenom twitter profilu napisao: “Razočaran sam što neću biti u Huddersfieldu, ali moram se oporaviti. Naprijed United.”

Kao njegovu zamjenu, portugalski stručnjak je pozvao igrača mladog tima ‘Crvenih vragova’ Ethana Hamiltona, kojem je ovo prvi put da je pozvan za jednu utakmicu prvog tima. Na pitanje novinara zašto Paul Pogba nije pozvan za današnju utakmicu, Mourinho je rekao: “Ne znam i iskreno me ne zanima jer sam fokusiran na utakmicu od trenutka kad sam saznao da Paul ne može igrati. O njemu ću razmišljati nakon utakmice.”

Portugalac je povodom pisanja medija kako je u svađi sa zvijezdom svog tima jučer rekao: “Možete to zvati špekulacijama, ali ja ću to zvati gomilom laži. Paul prihvata da nije igrao dobro u posljednjih nekoliko utakmica, ali to je sve. Velika je laž da ne komuniciramo, da se ne slažemo oko njegove najbolje pozicije i da nemamo dobar odnos.”

[su_no1forfootball]

“To je moj problem što on ne igra dobro u ovom trenutku, ali igrat će u FA Kupu protiv Huddersfielda i to je kraj priče. Ne svađamo se svakodnevno i ne želimo ga prodati. Ne želim biti loš prema novinarima u ovoj državi, ali je smiješno pisati kako Paul ne igra na svojoj poziciji.”

“Protiv Newcastlea je igrao u veznom redu, imali smo šesticu (Matića) i dvije osmice (Lingarda i Pogbu), sa Paulom na lijevoj strani. Ukoliko pitate njega koja je njegova omiljena formacija, reći će vam 4-3-3. Ukoliko ga pitate gdje želi igrati u toj formaciji, reći će vam na poziciji osmice, na lijevoj strani. To je upravo pozicija koju je igrao protiv Newcastlea.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!