NaslovnicaVijestiJose Mourinho ga više ne želi u svojoj ekipi: Na ljetnom prijelaznom...

Jose Mourinho ga više ne želi u svojoj ekipi: Na ljetnom prijelaznom roku će prvi biti prodan

Manchester United će izgleda biti najbliži Manchester Cityju ove sezone i da nije bilo forme Cityja ove sezone, United bi sigurno osvojio Premier ligu.

Jose Mourinho ga više

Međutim, to se neće desiti za Jose Mourinhovu ekipu, koja je također ispala iz Lige prvaka u osmini finala protiv Seville, a kako stvari stoje nakon što je imao najmanje tri sezone, Mourinho nije dodao veliki trofej u Manchester i zbog toga se špekuliše da će ponovo napraviti veliku rasprodaju.

Sa momčadi koja ima zaista veliki broj talenata u ekipi, sigurno postoje neki igrači koje se Mourinho želi riješiti, a jedan takav igrač je branič Daley Blind. I ranije je bilo priče da ga Mourinho želi prodati u siječnju, no ništa se nije dogodilo. Sada se šuška da će ga prvog prodati čim se ljetni prijelazni rok otvori.

[su_no1forfootball]

Nekoliko ozljeda i nedostatak forme, plus Mourinhova sklonost drugim mogućnostima, napustili su Blinda na periferiji prvog tima na Old Traffordu, a Nizozemac će se bez sumnje kvalificirati kao dobar igrač za zagrijavanje klupe iz tjedna u tjedan.

Blind će željeti da ode sigurni smo u to, jer i ovako ima minimalnu minutažu na Old Traffordu i Mourinho će moći da dobije neku lijepu sumu za njega. Vjerujemo da će United nakon toga sigurno dovesti još talenata svjetske klase na ljeto, a Blind bi mogao biti jedan od prvih igrača koji će napustiti Old Trafford na ljetnom prijelaznom roku.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Daley Blind je od 2008. do 2014. godine igrao za Ajax, gdje je zatim prešao u Manchester United 30. kolovoza 2014. godine za 13.8 milijuna funti. Tada je postignut dogovor, no transfer se završio 1. rujna 2014.

Debitovao je 13 dana nakon potpisivanja za United, gdje je igrao svih 90 minuta protiv QPR-a, gdje je United dobio sa 4-0.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!