NaslovnicaVijestiJose Mourinho ima plan: Igračima dao upute kako pobijediti City

Jose Mourinho ima plan: Igračima dao upute kako pobijediti City

Jose Mourinho ima plan kako da pobijedi Manchester Cityja i Guardiolu. Subotnji derbi dva Manchestera bi mogao imati veliki utjecaj na ovu sezonu u premierligaškoj utrci za naslov.

Jose Mourinho ima

Dva kluba će se suočiti u subotu poslije izvanrednog starta i tri pobjede u tri utakmice.

Za dodavanje više začina na već žestoko suparništvo, Jose Mourinho i Pep Guardiola su preuzeli svoje nove klubove ove sezone, a uz to imaju prilično buran odnos.

Utakmica će biti jedna od najskupljih u povijesti sa oba kluba koji su potrošili više od 300 milijuna funti ukupno ovog ljeta. No, s Unitedom i Cityjem koji imaju menadžere i igrače svjetske klase, kako će se ova utakmica završiti u subotu prije ručka?

untitled

UPLATI!
Pa, Jose Mourinho ima plan.

Prema pisanju Telegrapha, portugalski stručnjak je svojim igračima naredio da ‘zastraše’ Manchester City u derbiju ovog vikenda sa svojom skok igrom.

U izvješću se navodi da su Unitedove zvijezde od strogim uputama da iskoriste svoje ‘antene’ superiornosti. Sa Zlatanom Ibrahimovićem, Marouane Fellainijem i Paul Pogbom, posebna želja je da Mourinho preuzme skok igru u subotu.

[su_euro_soccer_bonus]

Dok Guardiola inzistira na igranju lijepog nogometa, bez obzira na situaciju, Mourinho baš voli pobijediti pod svaku cijenu.

S vremena na vrijeme u njegovoj karijeri, Mourinhova taktika je označena kao negativna, ali u Unitedu, navijači ne smiju dopustiti da Portugalac parkira autobus.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!