NaslovnicaVijestiJose Mourinho ima plan kako da potpiše Mesut Ozila za Manchester United

Jose Mourinho ima plan kako da potpiše Mesut Ozila za Manchester United

Manchester United je odlično započeo sa novom sezonom, ali posljednjih tjedana je postalo očito da moraju dovesti još nekoliko pojačanja kako bi se natjecali za velike trofeje.

Jose Mourinho ima plan

Unitedov nedostatak kreativnosti je često bio njihova prepreka, a pad forme Romelu Lukakua ispred gola su samo dodatni problemi.

Mourinho je, kako se izvješćuje, prepoznao svoju potrebu za kupnjom plejmejkera, a njegova momčad je u posljednje vrijeme jako povezana sa Mesutom Ozilom.

Ugovor nijemca u Arsenalu istječe na ljeto i još uvijek nije potpisao produljenje, unatoč želji Arsene Wengera da ga zadrži na Emiratesu.

I na konferenciji za novinare u petak ujutro, Wenger je otkrio da još uvijek ne zna hoće li potpisati novi ugovor, ali je izjavio da će Ozil ostati u klubu do kraja sezone.

[su_bonus]

“Koliko blizu? Ne znam koliko blizu. Uostalom, nikada nam nitko nije prišao iz Manchester Uniteda, tako da ne vidim odakle je to došlo”, rekao je Wenger.

“To je nešto što će se desiti. On će ostati do kraja sezone, a ostatak ne znam.”

Sve je vjerojatnije da će Ozil ostati do kraja sezone, a onda će mu biti dopušteno da napusti Arsenal besplatno. Manchester United je moguće odredište.

Zabilježeno je da je Jose Mourinho razradio plan koji će mu pomoći da osigura usluge 29-godišnjaka.

Mirror izvješćuje da Unitedov menadžer još uvijek želi potpisati Ozila na ljeto, ali on mora dotjerati svoju momčad prije nego što mu bude dopušteno da ponudi Ozilu mega-ugovor. Što znači dotjerati? Pa portugalski stručnjak će morati da proda nekog igrača kako bi mogao dovesti nekog.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Vjeruje se da je ovaj igrač Henrikh Mkhitaryan, koji je posljednjih tjedana bio izuzetno razočaran.

Forma Armenca je bila toliko loša da je potpuno izostavljen iz tima i čini se da je Mourinho bio nestrpljiv sa njegovom nedosljednošću.

Vjeruje se da će Manchester United dobiti 30 milijuna funti za njegovu prodaju, kako bi zatim ustupio mjesto za Mesut Ozila.

Bilo da će navijači Manchester Uniteda biti zadovoljni sa ovim planom ili ne, Mourinho će vjerojatno uraditi kako je zamislio.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!