NaslovnicaVijestiJOSE MOURINHO ODBIO VODITI EUROPSKE GIGANTE: Antonio Conte uskače umjesto njega -...

JOSE MOURINHO ODBIO VODITI EUROPSKE GIGANTE: Antonio Conte uskače umjesto njega – u pregovorima je sa klubom!

Jose Mouirnho i Antonio Conte ostali su bez posla nakon što su prošle godine napustili Manchester United i Chelsea, dok Roma navodno želi da zaposliti jednog od njih.

JOSE MOURINHO ODBIO

Mourinho je napustio Manchester United u prosincu, dok se Conte prošlog ljeta rastao sa Chelseajem, ali je od tada upetljan u pravnu bitku, kako navodi Daily Mail.

Očekuje se da će se i jedan i drugi vratiti menadžmentu ovog ljeta, ali prema izvješćima u Italiji, Mourinho je odbio priliku da preuzmo odgovornost u Romi, što bi moglo otvoriti vrata Conteu da umjesto toga krene na stadion Olimpico.

Prema Corriere dello Sportu, primijećeno je da Mourinho nije bio uvjeren u ideju o preuzimanju Rome, koja se i dalje bori da osigura kvalifikacije za Ligu prvaka ove sezone nakon što su otpustili Eusebia Di Francesca ranije ove sezone.

Claudio Ranieri je od tada zakoračio u klub, ali na dugoročnoj bazi se očekuje da će ovog ljeta imenovati jednog od ova dva menadžera kako bi učvrstili svoje mjesto u top četiri u Seriji A.

Bez dogovora za Mourinha vjerojatno, Football Italia primjećuje da se Roma umjesto toga usredotočila na Antoino Contea, a rečeno je da bivši šef Chelseaja već razgovara sa talijanskim divovima.

Bilo bi to razumno imenovanje iz kluba s obzirom na Conteovu povijest u Seriji A, nakon što je Juventus vodio do tri naslova lige za vrijeme svog mandata, nakon čega je uslijedio posao kao trenera talijanske reprezentacije, prije dolaska u Chelsea i osvajanja Premier lige i FA kupa u dvije godine na Stamford Bridgeu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!