NaslovnicaVijestiJose Mourinho: Mi smo najveći krivci

Jose Mourinho: Mi smo najveći krivci

Zamijenio je Jose Mourinho Louisa van Gaala na klupi Manchester Uniteda, ali pomaka u igri gotovo da nema. Izuzev dovođenja skupocjenih pojačanja razlike između ta dva tima “crvenih đavola” gotovo da nema. To se nastavilo u Ligi Europe protiv Fenerbahčea gdje je United u Istanbulu primio gol u drugoj minuti, na kraju izgubio (2:1), i ugrozio prolazak dalje.

problem

“Problemi su u našem timu. Oni su igrali kao da je finale Lige prvaka, a mi kao da je prijateljska utakmica na ljetnim pripremama. Ekipa koja poklekne nakon dvije minute nije mentalno spremna ni koncentrirana.” kaže Jose Mourinho.

Nije prvi put da se tako nešto događa, jer im je Chelsea dao gol poslije tridesetak sekundi, ali je portugalski stručnjak naglasio da je domaćin zaslužio trijumf.

“Fenerbahče je zaslužio pobjedu. U nogometu ne odlučuje samo kvalitetu, već predanost, želja, igranje do krajnjih granica, davanje maksimuma tijekom svih 90 minuta.”

Portugalac je spomenuo i srpskog arbitra Milorada Mažića.

“Napravili su takvu atmosferu da su uspijevali da urade sve što žele. Usporili su igru, vršili pritisak na sudca, bilo je simulacija i to je bila naša greška. Jedina dobra stvar je bila to što je Rooney konačno dao gol.”

Na kraju je prokomentirao šanse kluba da prođe dalje. Nalaze se na trećem mjestu u skupini A iza Feyenoorda i Fenerbahčea koji imaju po sedam.

“Od nas ovisi sve. Ukoliko dobijemo posljednje dvije utakmice proći ćemo dalje.”, zaključio je Mourinho.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!