NaslovnicaVijestiJose Mourinho: Mogao bih se vratiti u Inter

Jose Mourinho: Mogao bih se vratiti u Inter

Nakon što je vikend proveo sa starim prijateljima na Giuseppe Meazzi, Jose Mourinho je priznao da bi ponovo mogao preuzeti klupu Intera.

Mourinho odbio dvije ponude od istog kluba

53-godišnjak je na poziv Bedy Morattije, sestre bivšeg vlasnika i predsjednika Intera, prisustvovao sinoćnjoj utakmici Nerazzura protiv Sampdorije, zajedno sa Massimom Morattijem, Erickom Thohirom, Javierom Zanettijem i Ronaldom.

Mourinho je proveo dvije godine vodeći milanski klub prije nego što je otišao 2010. godine nakon što je u posljednjoj sezoni sa klubom osvojio Ligu prvaka, Seriju A i talijanski kup.

Portugalski stručnjak je trenutno bez posla nakon što je dobio otkaz u Chelseaju u prosincu, a mediji svakodnevno izvještavaju da će preuzeti Manchester United. Međutim, on je sam priznao da je povratak u Inter također moguća opcija.

“Ovo je poput povratka kući i obitelji. Osjećam se kao je prošlo šest dana, a ne šest godina otkako sam otišao iz kluba.”

“Najveća stvar u nogometu, puno važnija od rezultata i pobjeda, su ljudski odnosi i prijateljstva koja vječno ostaju. Hoću li se vratiti jednog dana? Mogao bih se vratiti u Inter. Što da ne, vratio sam se u Chelsea, pa zašto ne i u Inter? Samo želim da stvari idu po planu za aktualnog predsjednika i trenera Roberta Mancinija u Interu.”

[su_bet365_200_bonus_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!