NaslovnicaVijestiJose Mourinho: Moj odnos sa Kloppom je neuništiv

Jose Mourinho: Moj odnos sa Kloppom je neuništiv

Trener Chelseaja, Jose Mourinho, izjavio je da ne postoji ništa što bi moglo uništiti njegov odnos sa novim trenerom rivala Liverpoola, Jurgenom Kloppom.

mourinho klopp

Njih dvojica su se sastali u Ligi prvaka u vrijeme kad su bili treneri Real Madrida, odnosno Borussije Dortmund. Podsjetimo, Borussija Dortmund je, na čelu sa Jurgenom Kloppom, prije dvije godine u polufinalu Lige prvaka ukupnim rezultatom 4-3 izbacila Real Madrid, koji je tada vodio Portugalac.

“Neću govoriti o Jürgenu, imam dobar odnos s njim i ništa neće promijeniti to”, izjavio je Mourinho za engleske medije.

Forum kladionica

Trener “plavaca” nije krio da je ostao iznenađen nakon otkaza Brendana Rodgersa.

“Znajte da mi je žao jer je neko izgubio svoj posao, i tužno je u da se nogometni svijet, čak i cijela Engleska raduje toj odluci. Ne sviđa mi se kad su ljudi uzbuđeni dolaskom novog trenera, i ne volim kad igrač izjavi ‘sada ćemo se dodatno dokazati novom treneru’. Dokažite se Brendanu, ne novom treneru!”

Jose Mourinho će priliku za osvetu Jurgenu Kloppu imati krajem ovog mjeseca, tačnije 31., kada na Stamford Bridgeu dolazi Liverpool.

[touchcarousel id=’2′]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!